ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να σας προσκαλέσω να συμμετάσχετε στο Συνέδριο της Β’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής και του Ινστιτούτου Καρδιαγγειακής Εκπαίδευσης και Έρευνας με τίτλο «Τι νεότερο στην Καρδιολογία:13ο Ετήσιο Συνέδριο Εξελίξεις 2017 και Προοπτικές 2018 στην Καρδιολογία», που θα διεξαχθεί από 15 έως 17 Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο NJVAthensPlaza, στην Αθήνα.
Τα θέματα θα καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης Καρδιολογίας και του Κυκλοφορικού συστήματος, με εισηγήσεις και σχόλια από τους πλέον ειδικούς στην απεικόνιση, τις αρρυθμίες, την επεμβατική και προληπτική Καρδιολογία, την καρδιακή ανεπάρκεια, την Καρδιοχειρουργική και τη σύγχρονη Νοσηλευτική.
Σκοπός του Συνεδρίου είναι να συμβάλλει στην εκπαίδευση, τη μετάδοση γνώσεων και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων με στόχο την ενημέρωση Καρδιολόγων και Καρδιοχειρουργών όλων των βαθμίδων, όλων των ηλικιών και επιπέδων γνώσης και όλων των εργασιακών ασχολιών.
Προσπάθεια όλων μας είναι η πραγματοποίηση ενός Συνεδρίου, το πρόγραμμα του οποίου θα προσφέρει πολλά σε όσους επιθυμούν να ακολουθούν τους σύγχρονους ρυθμούς εξέλιξης στο τομέα της Καρδιολογίας.
Με την παρουσία σας στο Συνέδριο θα μας τιμήσετε και θα συμβάλετε στην επιτυχία του.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ευστάθιος Ηλιοδρομίτης
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Καθηγητής Καρδιολογίας
Διευθυντής Β’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής
Π.Γ.Ν. «Αττικόν»

http://www.newestincardio2017.gr/